Domov AKV TV Chlieb a pečivo – ako si správne vybrať? (1. časť)

Prihlásenie

Registrácia

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Toto video je súčasťou plateného obsahu a môžete ho pozerať po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal. Prosíme, aby ste sa prihlásili k odberu videa, ktoré ste si práve zvolili a po jednoduchej úhrade Vám bude k dispozícií na 5 pozretí.

Nezabudnite, že súčasťou tohto videa môže byť ako bonus aj písomný materiál, ktorý Vám ďalej rozšíri získané informácie a pomôže Vám s praktickou realizáciou opatrení prezentovaných vo videu.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Tento písomný materiál je bonusom k videu a je súčasťou plateného obsahu našej stránky. Ak máte záujem o tento písomný materiál, bude Vám k dispozícií spolu s videom po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Tento písomný materiál je bonusom k videu a je súčasťou plateného obsahu našej stránky. Ak máte záujem o tento písomný materiál, bude Vám k dispozícií spolu s videom po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Ďakujeme za Vašu dôveru a zakúpenie nášho videa spolu s písomnými materiálmi. Vyčerpali ste svoj kreditovaný prístup k stiahnutiu týchto materiálov. V prípade, že by ste mali záujem o ďalší prístup k písomným materialom z tohto videa, je Vám po opakovanom zakúpení k dispozícií.

40-chlieb-1

Chlieb a pečivo – ako si správne vybrať? (1. časť)

Pôvodná premiéra na YouTube: 13.05.2019
Dĺžka videa: 12 minút

Popis

Urobili sme za Vás nákup a analýzu takmer všetkých druhov chleba a pečiva, ktoré sú celozrnné, grahamové alebo budia dojem zdravého chleba a pečiva. Dr. Bukovský vás v tejto prvej časti nášho 4-dielneho seriálu prevedie dôležitými definíciami a slovenskou realitou. Celozrnná múka, grahamová múka, biela múka, viaczrnné, cereálne, fit, hnedé, s posýpkou, so semienkami, so sušeným ovocím, s goji, s chia semienkami – to všetko sa v našich obchodoch predáva a ponúka.

V snahe o získanie zákazníka sa firmy snažia rýchlo vyvíjať „nové druhy“ chleba a pečiva a nevyhýbajú sa pri tom ani konaniu, ktoré zákazníka zavádza alebo až klame.

Chlieb však nie je prášok na pranie ani mobilný telefón – nepotrebujeme každú chvíľu nový „vylepšený“ druh. Nepotrebujeme chleby a pečivo, do ktorych sa prisype trochu nejakej „práve teraz zázračnej“ suroviny a voilá! – na svete je nový druh zázračného chleba!

Nie. Úplne by stačilo, aby viac slovenských pekárov (zatiaľ ich je žalostne málo) piekli aspoň zopár naozajstných, poctivých celozrnných a grahamových druhov chleba a pečiva.

A môžu také chleby piecť dlhé roky bez zmeny, snažiť sa udržať vysokú kvalitu – to je umenie! Nie každú chvíľu vtrhnúť na trh s novým produktom a hlasným pokrikom…

​​

Nemáte žiadne súbory na stiahnutie.