Domov AKV TV Chlieb a pečivo – ako si správne vybrať? (2. časť)

Prihlásenie

Registrácia

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Toto video je súčasťou plateného obsahu a môžete ho pozerať po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal. Prosíme, aby ste sa prihlásili k odberu videa, ktoré ste si práve zvolili a po jednoduchej úhrade Vám bude k dispozícií na 5 pozretí.

Nezabudnite, že súčasťou tohto videa môže byť ako bonus aj písomný materiál, ktorý Vám ďalej rozšíri získané informácie a pomôže Vám s praktickou realizáciou opatrení prezentovaných vo videu.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Tento písomný materiál je bonusom k videu a je súčasťou plateného obsahu našej stránky. Ak máte záujem o tento písomný materiál, bude Vám k dispozícií spolu s videom po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Tento písomný materiál je bonusom k videu a je súčasťou plateného obsahu našej stránky. Ak máte záujem o tento písomný materiál, bude Vám k dispozícií spolu s videom po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Ďakujeme za Vašu dôveru a zakúpenie nášho videa spolu s písomnými materiálmi. Vyčerpali ste svoj kreditovaný prístup k stiahnutiu týchto materiálov. V prípade, že by ste mali záujem o ďalší prístup k písomným materialom z tohto videa, je Vám po opakovanom zakúpení k dispozícií.

41-chlieb-2

Chlieb a pečivo – ako si správne vybrať? (2. časť)

Pôvodná premiéra na YouTube: 14.05.2019
Dĺžka videa: 11 minút

Popis

Naša miniséria o chlebe a pečive pôjde rýchlo za sebou, teda v premiére jednotlivé diely každý deň z dvoch dôvodov:
1) aby ste sa dostali k informáciam čo najskôr a
2) aby sme to nenaťahovali zbytočne dlho, keďže do leta chceme stihnúť ešte niekoľko iných dôleťžitých tém J

V tomto videu vám Dr. Bukovský prináša ďalšie tri dôležité kritériá na výber vhodného chleba a pečiva: 1) zložité recepty chlebov a pečiva predstavujú väčšie riziko tráviacich a imunologických problémov, 2) pozor na pridaný lepok – čím viac, tým väčšie riziko možných problémov – prečo sa vlastne pridáva do chleba a pečiva navyše nejaký lepok? 3) obsah vlákniny by nemal byť nižší ako 7 gramov/100 gramov výrobku.

V snahe o získanie zákazníka sa firmy snažia rýchlo vyvíjať „nové druhy“ chleba a pečiva a nevyhýbajú sa pri tom ani konaniu, ktoré zákazníka zavádza alebo až klame.

Chlieb však nie je prášok na pranie ani mobilný telefón – nepotrebujeme každú chvíľu nový „vylepšený“ výrobok. Nepotrebujeme chleby a pečivo, do ktorych sa prisype trochu nejakej „práve teraz zázračnej“ suroviny a voilá! – na svete je nový druh zázračného chleba!

Potrebujeme, aby viac slovenských pekárov (zatiaľ ich je žalostne málo) pieklo aspoň zopár naozajstných, poctivých celozrnných a grahamových druhov chleba a pečiva.

A môžu také chleby piecť dlhé roky bez zmeny, snažiť sa udržať vysokú kvalitu – to je umenie! Nie každú chvíľu vtrhnúť na trh s novým produktom a hlasným pokrikom…

​​

Nemáte žiadne súbory na stiahnutie.