Domov AKV TV Chlieb a pečivo – ako si správne vybrať? (3. časť)

Prihlásenie

Registrácia

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Toto video je súčasťou plateného obsahu a môžete ho pozerať po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal. Prosíme, aby ste sa prihlásili k odberu videa, ktoré ste si práve zvolili a po jednoduchej úhrade Vám bude k dispozícií na 5 pozretí.

Nezabudnite, že súčasťou tohto videa môže byť ako bonus aj písomný materiál, ktorý Vám ďalej rozšíri získané informácie a pomôže Vám s praktickou realizáciou opatrení prezentovaných vo videu.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Tento písomný materiál je bonusom k videu a je súčasťou plateného obsahu našej stránky. Ak máte záujem o tento písomný materiál, bude Vám k dispozícií spolu s videom po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Tento písomný materiál je bonusom k videu a je súčasťou plateného obsahu našej stránky. Ak máte záujem o tento písomný materiál, bude Vám k dispozícií spolu s videom po veľmi jednoduchej a krátkej registrácií a úhrade, ktorú môžete uskutočniť veľmi pohodlne a rýchlo formou SMS správy alebo prostredníctvom služby PayPal.

Ďakujeme za Vašu dôveru.

Vítame Vás v sekcii plateného obsahu AKV TV

Ďakujeme za Vašu dôveru a zakúpenie nášho videa spolu s písomnými materiálmi. Vyčerpali ste svoj kreditovaný prístup k stiahnutiu týchto materiálov. V prípade, že by ste mali záujem o ďalší prístup k písomným materialom z tohto videa, je Vám po opakovanom zakúpení k dispozícií.

42-chlieb-3

Chlieb a pečivo – ako si správne vybrať? (3. časť)

Pôvodná premiéra na YouTube: 15.05.2019
Dĺžka videa: 13 minút

Popis

Pohánková múka ani pohánková kaša nie sú výdatným zdrojom rutínu! Koľko tekvicového semena je v „tekvicovom“ chlebe? Koľko goji bobuliek je v chlebe „GOJI“? Načo vôbec vyrábajú „chia“ chlieb, v ktorom je 1 g chia semienok na 100 gramov chleba? Netradičné obilniny ako quionou, amaranth a podobne vyskúšajte radšej doma ako v priemyselne vyrobenom chlebe. A nezabudnite si, prosím, prečítat výzvu na konci tohto textu.

Naša miniséria o chlebe a pečive pokračuje dielom, v ktorom vám Dr. Bukovský prináša ďalšie štyri dôležité kritériá na výber vhodného chleba a pečiva: 1) nie je dôležitá posýpka na kôrke chleba 2) Prečo neveriť názvom ako „tekvicový chlieb“ a podobne 3) obsah netradičných obilnín býva úplne bezvýznamný, ale určite si za to účtujú poriadny „príplatok“ a 4) kontrolujte obsah soli v chlebe a pečive, ktoré konzumujete.

Potrebujeme, aby viac slovenských pekárov (zatiaľ ich je žalostne málo) pieklo aspoň zopár naozajstných, poctivých celozrnných a grahamových druhov chleba a pečiva.

Ministerstvo pôdohospodárstva by malo podporovať vznik miestnych pekární, ktoré budú piecť poctivé chleby a pečivo z kvalitných surovín.

Naša prosba: pošlite nám na adresu akv@akv.sk kvalitné a čitateľné fotky zloženei chlebov, ktoré sú označené ako „celozrnné“ pomôžte nám pripraviť podklady, ktoré budú oficiálnou výzvou Ministetstvu pôdohospodárstva. Budeme vás o našich krokoch informovať – zatiaľ nám, prosím , pomôžte zhromaždiť informácie o chleboch označených ako „celozrnné“. Veľmi pekne Ďakujeme!

​​

Nemáte žiadne súbory na stiahnutie.