Špaldové vločky jemné
Prečo odporúčame
Nemôžete jesť ovsené vločky, lebo po ich konzumácii trpíte nafukovaním? Máme pre vás riešenie. Špaldové vločky obsahujú menej sacharidov – fruktánov, ktoré môžu byť zodpovedné za vaše nafukovanie. Špaldové vločky sa hodia všade tam kam aj ovsené, v kuchyni majú veľmi všestranné využitie. Rovnako sú výborným zdrojom komplexných sacharidov, množstva prospešnej vlákniny, kvalitných rastlinných bielkovín a vitamínov najmä skupiny B a minerálov. Špalda má oproti iným obilninám jemne orieškovú chuť, ktorú si určite obľúbite
Zloženie
špaldové vločky jemné
Výživové hodnoty
Energetická hodnota: 1446 kJ ( 344 kcal) • Tuky 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g • Sacharidy 63 g, z toho cukry 1,7 g • Vláknina 8,2 g • Bielkoviny 14 g • Soľ 0,008 g
Špaldové vločky hrubé
Zloženie
špaldové vločky jemné/hrubé
Výživové hodnoty
Energetická hodnota: 1446 kJ ( 344 kcal) • Tuky 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g • Sacharidy 63 g, z toho cukry 1,7 g • Vláknina 8,2 g • Bielkoviny 14 g • Soľ 0,008 g