Špaldové vločky

Špaldové vločky

dmBio

špalda, špaldové vločky, raňajky

Špaldové vločky jemné

Prečo odporúčame

Nemôžete jesť ovsené vločky, lebo po ich konzumácii trpíte nafukovaním? Máme pre vás riešenie. Špaldové vločky obsahujú menej sacharidov – fruktánov, ktoré môžu byť zodpovedné za vaše nafukovanie. Špaldové vločky sa hodia všade tam kam aj ovsené, v kuchyni majú veľmi všestranné využitie. Rovnako sú výborným zdrojom komplexných sacharidov, množstva prospešnej vlákniny, kvalitných rastlinných bielkovín a vitamínov najmä skupiny B a minerálov. Špalda má oproti iným obilninám jemne orieškovú chuť, ktorú si určite obľúbite 

Zloženie

špaldové vločky jemné

Výživové hodnoty

Energetická hodnota: 1446 kJ ( 344 kcal) • Tuky 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g • Sacharidy 63 g, z toho cukry 1,7 g • Vláknina 8,2 g • Bielkoviny 14 g • Soľ 0,008 g

Špaldové vločky hrubé

špalda, špaldové vločky, raňajky

Zloženie

špaldové vločky jemné/hrubé

Výživové hodnoty

Energetická hodnota: 1446 kJ ( 344 kcal) • Tuky 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g • Sacharidy 63 g, z toho cukry 1,7 g • Vláknina 8,2 g • Bielkoviny 14 g • Soľ 0,008 g

Predajcovia