Kakao

Kakao

dmBio

kakao

Prečo odporúčame

DmBio kakao obsahuje v porovnaní s inými sladenými kakaami oveľa viac kakaa – a to viac ako 38 % (podobné výrobky obsahujú najviac okolo 20 % kakaa). Kakao je bohaté na horké látky, ktoré podporujú trávenie. Okrem toho je výborným zdrojom flavonoidov, rastlinných antioxidantov. Chutí výborne rozmiešané v teplom alebo studenom (rastlinnom) mlieku. Alebo to spravte ako my – posypte si ním raňajkovú ovsenú kašu, čím získa výbornú čokoládovú príchuť.

Zloženie

trstinový cukor, 40 % kakaový prášok, regulátor kyslosti (uhličitan draselný)

Návod na prípravu

Podľa chuti rozmiešajte 1 – 2 čajové lyžičky dmBio kakaa (ca. 20g) v šálke teplého alebo studeného (rastlinného) mlieka.

Výživové hodnoty

Energetická hodnota: 1662 kJ (395 kcal) • Tuky 8,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 5,3 g • Sacharidy 65 g, z toho cukry 60 g • Vláknina 12 g • Bielkoviny 8,9 g • Soľ 0,05 g

Predajcovia