Škorica mletá, vrecko
Prečo odporúčame
Už v stredoveku bola po čiernom korení najpopulárnejšou koreninou na svete. Je to vnútorná vrstva kôry stromu, ktorý je príbuzným vavrínu (bobkový list poznáte, však?) Škorica obsahuje látky (napr. cinamaldehyd, eugenol, cineol, cinamyl acetát), ktoré majú nielen antibakteriálny účinok (bránia rastu kandidy a pylorickej helikobaktérie), ale cinamaldehyd účinne znižuje hladinu cukru (o 18 – 29 %), cholesterolu (o 12 – 26 %) a triglyceridov (o 25 – 30 %) v krvi. Aby ste dosiahli tento až neuveriteľný efekt, mali by ste najmenej 40 dní konzumovať pol až jednu čajovú lyžičku kvalitnej mletej škorice denne. Užívanie môžete potom na niekoľko týždňov prerušiť – účinok pretrváva.
Zloženie
Mletá škorica.
Škorica mletá, samostojné vrecko
Prečo odporúčame
Ak sa u vás škorica rýchlo míňa, firma Kotányi ponúka aj väčšie balenie – takéto samostojné vrecko.
Zloženie
Mletá škorica.