Prečo odporúčame
Kešu pasta je výborný základ do sladkých pokrmov, ako napríklad nášho obľúbeného cheesecake-u bez „čízu“, v ktorom nahradí všetky mliečne zložky a zároveň z neho spraví zdravú pochúťku plnú esenciálnych mastných kyselín a iných dôležitých živín. Výborne sa však hodí aj na slano, na výrobu domácich omáčok na cestoviny, či dipov ku grilovanej zelenine – pri správnom dochutení ju nerozoznáte od syra, takže si syrovú chuť môžu dopriať aj ľudia s alergiou na mliečnu bielkovinu alebo všetci tí, ktorí si strážia príjem nasýtených tukov.
Zloženie
kešu
Výživové hodnoty
Energetická hodnota: 2579 kJ (621 kcal) • Tuky 47 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9 g • Sacharidy 33 g, z toho cukry 5,0 g • Vláknina 3,0 g • Bielkoviny 15 g • Soľ 0,05 g