Prečo odporúčame
DmBio tekvicové jadrá majú jemnú orechovú chuť a v kuchyni všestranné využitie. Sú chutnou prísadou do müsli, na posypanie doma pečeného pečiva, na vylepšenie pikantných jedál alebo na posypanie šalátov. Tekvicové semená sú obzvlášť bohaté na esenciálne mastné kyseliny, železo, horčík a vitamíny skupiny B vrátane kyseliny listovej. Tip: dajte si nabudúce nesolené tekvicové semená namiesto čipsov – uspokoja vašu potrebu niečo chrumkať a ešte vám dodajú aj niektoré potrebné živiny:)
Zloženie
tekvicové jadrá
Výživové hodnoty
Energetická hodnota: 2465 kJ (595 kcal) • Tuky 48 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,9 g • Sacharidy 1,3 g, z toho cukry 1,3 g • Vláknina 6,3 g • Bielkoviny 37 g • Soľ <0,01 g